Hestras egen president på Tjeckisk mark

Visst känner vi alla till att LinnéMarschen är ett stort internationellt event i Borås och att det arrangeras av Hestra.
Och som medlem i den internationella vandringsorganisationen IML ges vi möjligheten att knyta kontakter i vandringsvärlden, samtidigt som vi är ålagda att dels vara kontrollanter av en vandring per år samt dels medverka med en representant på IML General Meeting.
General Meeting är organisationens årsmöte och pågår just nu i dagarna tre och följs av deltagande i värdlandets IML-vandring.

Inför året blev Hestras IML-representant, Stefan Aroneng, vald till president för IML och därmed står han vid pulpeten och leder årets General Meeting som just nu pågår i Tjeckiska Brno.
Men som president kan han inte samtidigt vara LinnéMarschens representant, så därför deltar även Nora Aroneng (som är med i Hestras LM-sektion som ansvarig för Borås Tidnings Familjeäventyr).

Bland många frågor att diskutera och besluta om framstår frågan kring att välja in ytterligare en vandring i ett centraleuropeisk land i denna organisation eller inte som en vattendelare som kan sätta presidentens medlarförmåga på prov.
Lycka till!

Far och dotter Aroneng sittande på nedre raden – både propert klädda i kavaj!
Den 2 kvinnor & 3 män starka styrelsen sitter i mitten med gula brickor – övriga är representanter från resp IML-vandring.
FOTO: IML

Rulla till toppen